Uplifting – recept och matkunskap av Monika Österheim

champagne ost och jordgubbar

Champagne, Délice de Bourgogne och jordgubbar

Kyl champagnen. Snygga till jordgubbarna. Rumstemperera din bit Délice de Bourgogne. Sen är himlen nära!

Ostens skorpa blev i detta fallet lämnad för att vi ville njuta champagnens smak.

Söte mannen köpte champagnen till mig för att fira att jag lagar så mycket god mat ;-)

_________

Annat bubbel går såklart bra när inte plånboken svämmar över (även cider :))
Osten och jordgubbarna är delikat utan bubbel.
Det finns andra ostar som är krämiga och gräddiga som kan ersätta Délice de Bourgogne – bara att fråga i ostaffären.
Kombon är även en lyxig dessert.

Délice de Bourgogne är en fransk fet ost gjord på komjölk. Den är från Bourgogne som man hör på namnet.

rosa champagne

3 svar till ”Champagne, Délice de Bourgogne och jordgubbar”

  1. Ingrid Österheim

    Å-vad sugen man blir

    1. Monika

      Lätt att bli sugen när det ser så gott ut! :-)

  2. Monika

    Detta ska jag testa imorgon! Måste hitta osten också.
    Tack för dina inspirerande bilder!
    /Monika

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Tillbaka